Новини

Навіщо безконтактним мийкам додаткове обладнання?

Навіщо безконтактним мийкам додаткове обладнання?

Думка про те, що мінімальної комплектації для автомийки достатньо, а купівля додаткового обладнання - це марна трата грошей, є вкрай недалекоглядною і може призвести до втрати значної частини прибутку.

Додаткове обладнання для автомийки здатне:

  • Підвищити конкурентоспроможність
  • Залучити нових клієнтів
  • Прискорити процес миття
  • Зменшити витрати на ресурси та автохімію
  • Збільшити прибуток за рахунок додаткових послуг

Зрозуміти все це буде легше на відповідних прикладах.

Види додаткового обладнання

Додаткове обладнання за важливістю ділиться на обов'язкове та необов'язкове.

До обов'язкового відносять ті елементи, без яких неможлива базова робота вашого блоку, але воно не включене до первісної вартості автомийки. До не обов'язкового – елементи, які залучать клієнтів та значно піднімуть рівень ваших послуг

Обов'язкове додаткове обладнання для автомийки

  1. Резервуари для води необхідні для безперебійної роботи автомобільної мийки. Постійний доступ до водних ресурсів виключить потребу вашого контролю та подбає, щоб жоден клієнт не залишився без послуги миття у годину пік.
  2. Повітряний компресор призначений для вигнання та "збивання" піни або автохімії за допомогою стисненого повітря. Без нього нанесення та дозування миючих засобів будуть неповноцінними, що призведе до неправильної роботи боксу роботизованого миття та погіршить процес очищення.
  3. Система зворотного осмосу води – важлива ланка у процесі миття! Очищення оберненим осмосом позбавляє воду від домішок і важких частинок, запобігаючи появі розлучень і плям на корпусі машини після висихання.
  4. Система пом'якшення води відповідає за очищення водних ресурсів від іонів магнію та кальцію. Пом'якшена вода сприяє покращенню миючих властивостей автохімії та зниженню її витрати. Це суттєво зменшить витрати на її закупівлю.
  5. Система рециркуляції води здійснює очищення вже використаної рідини для її повторного застосування. Таке обладнання здатне заощадити від 70-90% водних ресурсів, очистивши їх від бактерій, неприємних запахів та домішок.

Не обов'язкове додаткове обладнання для автомийки

Купити безконтактну автомийку Кібервош - півсправи. Ваша головна мета – отримати безперервний потік постійних клієнтів.

Цього легко досягти, створивши для них максимально комфортні умови з першої хвилини перебування. Встановіть при в'їзді на мийку термінал прийому платежів, щоб водії змогли оплатити послугу без затримок.

Водій боїться, що мийка не впорається із сильними забрудненнями? Запропонуйте йому скористатися боксом із додатковими системами сушіння та миття водою під високим тиском. Вони покращать якість очищення та швидше впораються з необхідною роботою.

Хочете бути кращим за конкурентів? Тоді запропонуйте водіям All Inclusive! Поки миється машина, подбайте про чистоту її килимків за допомогою систем автоматичного миття та сушіння з дезінфекцією. Додайте в список послуг чищення салону, обладнавши кожен блок вакуумним пилососом.

Як бачите, все досить просто: задоволені клієнти – зростання вашого доходу та висока конкурентоспроможність. Ознайомитись з асортиментом додаткового обладнання Кібервош для робот-мийок ви можете на нашому сайті.

Якщо у вас виникли питання, залиште свої контакти та наш менеджер зв'яжеться з вами:)

Image
Image
Image
Image
+38 (048) 743 33 33 (головний офіс)

+38 (050) 777 22 11
+38 (098) 777 22 11
info@cyberwash.com.ua

Звертайтеся в будь-який час

вул. Катерининська, 8/10, Одеса, Україна, 65026